Presentation av mig själv

Hallå där!

Jag är då ett nytt tillskott i Team Kraft & Hälsa! Inläggen jag kommer att posta kommer att innehålla ett tema med en följande röd tråd, självklart då träningsinriktade inlägg. Jag kommer att skriva inlägg när jag själv känner att jag har något ämne jag vill beröra, det kan alltså bli väldigt ojämn uppdatering från min sida. Detta inlägg kommer att vara en presentation av mig själv då ni som inte känner mig får en uppfattning om vem jag är, vad jag har målsättningar och vad jag har presterat! Låter det intressant så är det bara att fortsätta att scrolla ner!

Mitt namn är då Claes Nyström, 21 år gammal och jag är bosatt i centrala Piteå. Jag jobbar för BDX där jag är markarbetare så mitt jobb är stundtals väldigt fysiskt krävande vilket jag trivs väldigt bra med. Jag har alltid älskat sport och har i yngre dagar hållit på med såväl friidrott som fotboll. Vid 15 års ålder slet jag av korsbandet och la ner dessa sporter och började gymma på ”heltid” istället. Jag har alltså i princip gymmat i 6 år utan större uppehåll. Även jag kommer i motivationssvackor då jag känner att det tar emot att fara till gymmet, men under de perioderna så kortar jag ner passen och tar jobbet för att ”underhålla”, dvs så jag inte tappar nämnvärt mycket muskelmassa.

Jag gjorde min debuttävling för 2 år sedan då mitt dåvarande gym annordnade en fitness five tävling (här kan ni läsa vad det innebär http://fitnessfive.se/Live-Score) då jag slutade som vinnare. Denna tävling gav mig mersmak och några månader senare annordnade Kraft & Hälsa ”Kraft & Hälsa Mästerskapen” där jag var snabb att anmäla mig. Det var där jag lärde känna Kristoffer och Christoffer och nu har dem tagit mig under deras vingar och jag kan stolt presentera mig som ”en i gänget”, dvs Team Kraft & Hälsa. Hitils har den tävlingen gått väldigt bra för min del då jag har slutat som segrare 2 år i rad trots tufft motstånd och dessa segrar är dem jag är mest stolt över. Det är den jobbigaste tävlingen jag någonsin varit med i som jag rekomenderar alla att prova, det är verkligen en upplevelse som gör en fruktansvärt nöjd över sig själv efteråt. I övrigt så ställde jag upp i Fitnessfive SM förra året där jag kvalade i Umeå och gick vidare till final i Skåne då min slutplacering blev 10e plats av ~90 deltagare.

Mitt huvudmål med träningen är att alltid känna mig vältränad och nöjd över min kropp och så vill jag ha det hela livet. Sen älskar jag att tävla och utmana mig själv så olika tävlingar som jag tycker verkar intressant ställer jag upp i, dvs delmål. Siktet är nu inställt på Decembercupen detta år, då i klassen Athletic Fitness vilket innefattar fysikrond, chins, dips och 1 minut rodd. Fysikronden är den jag är mest nervös inför eftersom jag aldrig varit ner på en såpass låg fettprocent och bara tanken att posera på en scen får mig uppriktigt sagt att bli skakig bara av tanken. Men jag älskar utmaningar och det här är något jag verkligen vill!

Tack för den här gången 🙂

3 thoughts on “Presentation av mig själv

  1. Tjenare Classe! Kul att se dig blogga här, och all lycka tillönskas i den fortsatta lyftar- och byggarkarriären! Ses nån gång framöver, kanske på PDOL-bänken, om det blir nån i år.
    P.S. Har du testat F5 Strong än? Verkar tufft!

    1. Tjenare Thommy! Ja, att ha previlegiet att blogga här säger man ju inte nej till 🙂 Ja, även fast jag nog inte kommer tävla så kommer jag ha första parkett och heja fram er! Faktiskt inge f5 strong än, men ska ge det ett försök någon gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *