7 dagar senare

Idag var det dags för ben och mage passet igen. Det syns tydligt på Ulf att nu är han igång på allvar! Vikterna ökade med ca 20% över hela programmet och krigarinstinkten har verkligen infunnit sig på allvar! Naturligtvis kommer inte vikterna öka så här pass mycket varje vecka men det är fantastiskt att se vad man kan göra när både knoppen och kroppen jobbar mot samma mål. Det viktiga är att man hela tiden försöker förbättra sig. Om det är tyngre vikter, fler repetitioner, fler set eller högre intensitet spelar mindre roll. Progression är nyckelordet här! Sen har man ju tyvärr sämre dagar och sämre pass men målet måste alltid vara att förbättra sig.

Fredagar är numera invägningsdag. Så i Fredags så hade vi andra vägningen. En viktnedgång på 1,7kg blev resultatet, varav ca 1kg fett. På bara 5 dagar. En bra start.

Ulf har fått stränga order att aldrig väga sig annat än här på gymmet när jag säger till. Det är viktigt att man väger sig under samma förutsättningar varje gång. Samma tidpunkt på dygnet, samma kläder, samma våg etc. Annars riskerar man att få en väldigt spretig bild av processen. Sen är inte vikten allt. Bukmått och liknande säger minst lika mycket om hälsan som vikten. Vi kommer att göra alla mätningar, ta bilder och göra tester var 4:e vecka! Det kommer naturligtvis att redovisas här!

Vilodag för Uffe imorgon. Bara ladda inför Bröst/axlar/triceps-passet på onsdag!

Klart slut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *