Piip

Piip. Jag vaknade av ett pip imorse. Det brukar jag inte göra. Konstigt. Det var ett sms. Jag greppade telefonen och såg att klockan var 09.50. Bäver. Idag är det ju vägning, mätning och tester med Uffe 10.00! Studsar ur sängen, ringer Uffe och säger att jag blir sen. 10.05 är jag på gymmet och redo att se vad Uffe lyckas med. Inte en optimal start på dagen. Jag skyller försovningen på min fru och dotter som för tillfället befinner sig i Stockholm och inte är hemma och ser till att jag stiger upp i tid.

Det ska dock visa sig att detta blir en mycket bra dag. Uffe kliver upp på vågen. 85,8kg. Totalt minus 14.1kg. 14,1kg. Sug på den siffran ett tag. Låt den åka runt i munnen. Smek den med tungan. Helt jävla sanslöst bra! 9,1kg är fett. 9,1kg. Eller 68325 kalorier. Allt detta på 12 veckor. Mon dieu.

Syreupptagningsförmågan har även den blivit ännu bättre. Kolla in graferna.

Styrke och konditionstesterna gick lite upp och ner. Bänkpressen gick inte. Plankan krossades. Nya rekordet 5.04. Ojoj. Väl vid rodden så tejpades Uffes fötter fast så dem ej skulle lossna. Uffe gick ut stenhårt och halvvägs såg det mycket bra ut. Dock så kroknade han och tog sig i mål på 3.57. En bra tid men inget rekord. Det är inte konstigt att det börjar bli tungt  nu. När man gått på diet och legat på kaloriminus så länge så är inte energin på topp. Men det primära målet är just vikten så detta var ändå en fantastisk dag!

Här kommer lite bilder från dagen. Formbilder kommer till veckan när min fru kommer hem med rätt kamera. =)

One thought on “Piip

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *