8 veckor

8 veckor sen start!
Var lite svajig i min tro på mej själv igår då jag klev in hos Kristoffer. Visste att vi hade lite att göra, hur skulle detta gå? Kanske…kanske inte…
Väga-mäta-cykla-lyfta-plankan å sista grejen för dagen, rodden. Men först fullt fokus på vågen! Jag hade lovat Krille, och mej själv, minus en grön viktkaka efter påsk!

Invägning, -10.2kg…Check!

Fettprocenten…Check!

Syreupptagningsförmågan…Check!

Midjemåttet…Check!

Såg lovande ut på pappret och kände mej lite mindre svajig då vi skulle hyvla av dessa tre omgångarna!

Bänkpress…Check!

Rullade ut mattan och la mej i plankställningen..tänkte bara nu j…..tryck på klockan Krille! Kan bara säga att 4minuter fixade jag själv men dom sista 20 sekunderna dedikerar jag åt han som håller i piskan! Känslan är kanon då man har en som skriker, peppar och sist men inte minst TROR på en!

Okey…roddmördarmaskinen! Man kan lugnt säga att efter förra roddtestet var jag totalt S L U T! Jag har nog aldrig tagit ut mej så någon gång.
Helt ärligt trodde jag inte att jag skulle kunna matcha förra testens tid på 4.05 men jag sa till Krille -”Vi testar…”
Känslan att se klockan stanna på 3.54 då 1000meter var avverkade var minst sagt underbar! S L U T igen? Javisst, men de var värt det 10 ggr!
Lämnar Kraft & Hälsa med ett leende på läpparna och en skön känsla i kroppen, ser fram emot nya utmaningar med Krille och som han siat att slutet på Maj är vårt nästa delmål 87kg. Det finns inte på min karta att jag ska väga in mej 1gram över 87kg i slutet på Maj!

Ha det gott/Ulf

One thought on “8 veckor

  1. Insightful and well-written! Your points are thought-provoking. For those wanting to learn more about this topic, here’s a great resource: FIND OUT MORE. Interested in hearing everyone’s perspective!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *