Uffes tankar efter 6 veckor

Så har det snart gått sex veckor sen jag lämnade över 99.7 kg Uffe och tre timmar i veckan i Kristoffers händer.
Visste jag vad jag gav mej in på? Nja,kanske inte fullt ut men fick rätt snabbt en riktning vars Kristoffer ville styra mej.
Bort med 13-15kg och träna 3-4ggr i veckan samt stoppa i mej mindre kalorier än det jag gör av med….skitlätt…eller?
Sagt och gjort vi drog igång den 20:e februari, en resa fylld med Smärta-Besvikelse-Glädje.

Smärta = Jag hade ingen aning om att smärta kan vara riktigt skönt! Efter ett riktigt pass för t.ex axlarna så säger Krille ”-Nu ska du få känna att det riktigt bränner ikväll i axlarna!” Mycket riktigt…nog bränner det på kvällen men ändå på ett skönt sätt…då har de tagit på bra!

Besvikelse = Jag hade väldigt svårt första veckorna då vi i vissa övningar ökade bara med 2.5 eller 5kg och det gick så tungt med dom som jag tyckte små, små ökningar. Krille var väldigt tydlig att man inte ska stirra sej blind på hur många kilon det är. Ökar vi vikten och någon reps så är det BRA…nu har jag faktiskt tagit till mej detta.

Glädje = Att orka mer än man tror är ju en alldeles underbar känsla kanske samtidigt som man känner att det finns lite till att kräma ur…Nice! Har redan många härliga minnen från dom snart sex veckorna! Sen är det ju inte allt för tråkigt att min Mentor är lite avis på mina vader!!
Så efter blivit av med 8.5kg så känns det riktig bra då det försvinner cm efter cm på dom rätta ställena på min kropp. Benen och vaderna har nästan alltid varit hyfsade så det är ju skönt då cm försvinner på överkroppen!

Vi har tyvärr bara 10-11 veckor kvar på ’projektet’ men jag är övertygad att det kommer att hitta nya vägar efter 4 månader.
Lite fjäsk nu, men måste säga att det är en ynnest att få träna under Kristoffers piska! Det blir helt annars att komma igång då man har en som vet hur man ska vrida, vända å bända på kropp å maskiner å vikter för att det ska ’bränna’ ordentligt!
Sen är det mycket kul då man träffar folk som peppar en och tycker det är kul att det går framåt för oss! Har ni funderingar så fråga gärna,  jag svarar på allt jag har varit med om hittills…
Ha det gott/Ulf

One thought on “Uffes tankar efter 6 veckor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *