– en grön viktkaka

Påsken är över och Direktörn är tillbaka från sin semester! Då är det dags för 8 veckors testerna! En mycket laddad men säker Uffe ställer sig på vågen…89,5kg! Det innebär alltså en totalt viktnedgång på 10,2kg, eller drygt en grön viktkaka! Första viktmålet uppnått! Vägningen visar även den att det är mestadels fett som försvunnit, totalt 7,34kg mindre fett! 1 cm buk har förvisats till intet, totalt 13cm! Cykeltestet visar även det att syreupptagning ökat markant! Nästan 25% sen starten!

Efter dessa glädjande och välförtjänta nyheter var det dags för styrke- och konditionstesterna.

Vi började med bänkpressen. Uffe var lite bekymrad över en axel men efter ordentlig uppvärmning så känns det bra. Vi lastar på 75kg…..Boooom! Inga problem och ett nytt rekord i hamn!

Dags för plankan. Tidigare rekord var imponerande 3.30. Uffe krigar tills hela kroppen skakar som en jordfräs. 4.20! Nemas problemas!

Lätt sliten och småskakig klänger sig Uffe upp på roddmaskinen för 1000m våldsamt och smärtsamt krigande. Tidigare kanontid var 4.05. Uffe sliter som en gnu och kämpar sig till lysande 3.54! Heroiskt!

En riktigt bra start på veckan för både mig och Uffe. Uffe imponerar och inspirerar mig väldigt mycket med sitt jävlar annama, sin beslutsamhet och inställning! Han bevisar verkligen att det inte är ett ständigt lidande och konstant hunger som krävs för att komma i riktigt bra form. Allt som krävs är det jag nämde ovan och det har verkligen Uffe. Nu ska vi jobba vidare mot nästa delmål, 87kg. Innan sista Maj är tanken. Det löser sig nog har jag en känsla av!

Här nedan är dagens formbilder. Grym skillnad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *