Kettlebell workshop

Kettlebell workshop

Välkommen till en lärorik dag i sann True Grit anda!

Vill du lära dig att använda världens ,i våra ögon, bästa

träningsredskap på ett säkert och effektivt sätt så är denna dag

något för dig.

Vi kombinerar Kettlebellövningar med mobilitets-

koordinations och kroppsövningar för bästa resultat!

Vi som håller i detta är Fredrik Berglund, certifierad Kettlebell/fitness inom IKFF (klicka på länken för vidare info). Fredrik har även bakgrund som MMA och full contact karate instruktör.  Maria Berglund är  certifierad kettlebellinstruktör via Duderö fysverkstad.

Tillsammans har vi skapat och driver en av Sveriges största och framgångsrikaste Kettlebell klubbar ”TRUE GRIT KETTLEBELL ”. Vid senaste SM skördade vi stora framgångar på både dam och herrsidan. Sammanlagt 6 medaljer varav 2 guld, 3 silver och 1 brons.

 

Vad vi erbjuder

Denna dag får du lära dig grunderna i kettlebell, kombinerat med en massa funktionella kroppsövningar. Kettlebellträning passar alla, vare sig om ditt mål är att hinna klämma in ett effektivt träningspass medans barnen sover eller om du är en van styrketränare som vill förbättra mobilitet och få en ny effektiv tränings form.  Du behöver ingen tränings bakgrund vi ger dig den kunskap och verktyg som behövs för att komma igång med en rolig, utmanande och utvecklande träningsform.

Vi kommer att blanda teori och praktik och du får två olika tränings pass med dig hem att köra både på gymmet och hemma.

Kettlebell har erbjuder allt : Styrka, kondition, rörlighet och en mental träning som är svår att jämföra med någon annan träningsform vi har erfarit.

Detta får du inte missa!

 

 

Anmälan är bindande

När: 22/2 -15    kl 10:00-16:00

Plats: Kraft och Hälsa

Pris: 495:-

BG: 342-6293 märk med namn+KBälvsbyn

Vid frågor kontakta Fredrik Berglund 070-3065216  alt Kristoffer Hortlund på Kraft och Hälsa i Älvsbyn